17 Ocak 2015 Cumartesi

Göğüs estetiğinde dikkat çeken ayrıntı!

Uzmanlar göğüs estetiğinde tercih edilmesi gereken önemli bir noktaya değindi.


Estetik açıdan göğüsleriyle ilgili sorun yaşayan kadınlardaki bu ameliyat günden güne yenilikleriyle devam ediyor.

Kadınların göğüs estetiği açısından ne istediği ve nasıl yapmak istediği konusundaki soruları artmaya devam ederken estetik konusundaki bir ayrıntı daha dikkatlerden kaçmadı.

Op. Dr. Güncel Öztürk ise göğüs estetiğindeki detayları şöyle anlattı:

Estetik operasyonlar kişiye özel operasyonlardır. İstediğiniz estetik operasyon uygulanması gereken bölgeye göre değerlendirilir. Burun estetiği istiyorsanız yüzünüzün tamamına bakılır, göğüs büyütme operasyonu istiyorsanız da vücudunuzun tamamına. Bu açıdan estetik operasyonların bir bütün olduğunu söyleyebiliriz. Göğüs büyütme operasyonlarının da aynı şekilde kişiye özel olduğunu söyleyebiliriz. Birçok kadın kendini ayna karşısında daha rahat hissedebilmek, dolgulu iç çamaşırı takmak zorunda olmamak için göğüs büyütme operasyonuna başvuruyor. Her kadının vücut özelliklerinin, büyüklük isteklerinin farklı olduğudur. Ama neredeyse her kadının göğüs büyütme operasyonlarında ortak paydalarda buluştuklarını da söyleyebilirim. Birçok kadının istediği ilk ölçüt kesinlikle doğallık. Neredeyse hiçbir kadın karşıdan bakınca silikon olduğu ayan beyan belli olan göğüsler istemiyor. İstenilen büyüklük sağlansa bile kadınların ilk kriteri doğal duran göğüsler. İki yarım küre yapıştırılmış gibi yapay duran göğüsler birçok kadın tarafından tercih edilmiyor. Öte yandan doğallıkla ilgili olan bir diğer durum ise göğüslerin üst sınırının dolgun olup olmaması. Doğal olmayan işlemlerde, yarım küre görüntüsü hakim olduğu için göğüslerin üst kısmındaki hat belirgin bir şekilde çıkabiliyor. Doğallık isteyen kadınlar bu hattın az dolgun olmasını veya hiç belirgin olmasını da istemeyebiliyor. Kadınlar büyük göğüslerin yanında aynı zamanda dik göğüsler de hayal ediyor. Eğer siz de göğüslerinizin hem küçüklüğünden hem de sarkıklığından şikayetçiyseniz bu işlem için danışabilirsiniz. Çünkü biz estetik cerrahlar için göğüs büyütme estetiği esnasında aynı zamanda göğüslerin dik durmasını sağlayacak şekilde müdahale etmek zor ya da çok komplike bir işlem değildir. Kadınların göğüs büyütme operasyonlarıyla ilgili bir ortak isteği ise göğüslerin arasının fazla açık olmaması. Kadınların ortak paydada buluştuğu isteklerden biri de, çok büyük olmayan göğüsler. Birçok kadın gerek medyaya mal olmuş kötü estetik operasyonlardan dolayı, gerekse televiyon programlarının şakalı anlatımlarından dolayı çok büyük göğüslerden korkuyorlar. Ancak göğüs büyütme işlemi yapılmadan önce zaten vücudunuza ve isteklerinize göre bir değerlendirme yapılıyor ve protez büyüklüğü buna göre seçiliyor. Öte yandan zaten ülkemizde genelde çok büyük protez kullanılmıyor.

Kadınlar büyük göğüslerin yanında aynı zamanda dik göğüsler de hayal ediyor. Eğer siz de göğüslerinizin hem küçüklüğünden hem de sarkıklığından şikayetçiyseniz bu işlem için danışabilirsiniz. Çünkü biz estetik cerrahlar için göğüs büyütme estetiği esnasında aynı zamanda göğüslerin dik durmasını sağlayacak şekilde müdahale etmek zor ya da çok komplike bir işlem değildir. Kadınların göğüs büyütme operasyonlarıyla ilgili bir ortak isteği ise göğüslerin arasının fazla açık olmaması. Kadınların ortak paydada buluştuğu isteklerden biri de, çok büyük olmayan göğüsler. Birçok kadın gerek medyaya mal olmuş kötü estetik operasyonlardan dolayı, gerekse televiyon programlarının şakalı anlatımlarından dolayı çok büyük göğüslerden korkuyorlar. Ancak göğüs büyütme işlemi yapılmadan önce zaten vücudunuza ve isteklerinize göre bir değerlendirme yapılıyor ve protez büyüklüğü buna göre seçiliyor. Öte yandan zaten ülkemizde genelde çok büyük protez kullanılmıyor. Sözcü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder